Service Auto

Auto KNE Serv este un service auto multimarca autorizat de Registrul Auto Roman.

Noi, cei de la Auto KNE Serv, stim exact ce iti trebuie -servicii profesionale, la preturi rezonabile, asigurandu-ne permanent ca neplacuta experienta de a duce masina la reparat,va deveni un lucru lipsit de griji.

Este necesar doar sa aduci masina la service si echipa noastra tanara si dinamica, iti va oferi cea mai profesionala, economica si rapida solutie.

Service Auto

Auto KNE Serv este un service auto, autorizat R.A.R. specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile.

Program

Dezmembrari Auto

Dezmembrari Belciugatele este un comerciant de frunte de piese auto si sursa dumneavoastra pentru piesele si accesoriile de cea mai ridicata calitate la preturi rezonabile.

Program

Tractari Auto

Tractari auto non stop in orice situatie, indiferent de anotimp, cu o acoperire nationala. Oricare ar fi avariat, CONTATI PE NOI!

Program

Serviciile noastre

Reparatii si intretinere

01

02

Diagnoza

03

Clima – service

04

Reparatii motor

05

Reparatii transmisie

06

Electricitate auto

Tractari Auto

Tractari Auto Belciugatele este o companie din Ilfov, infiintata pentru a veni in sprijinul dumneavoastra cu servicii moderne de tractari auto, asistenta rutiera si transport auto sau utilaje. Scopul nostru este de a reduce la minim daunele post accident si de a va transporta in siguranta acolo unde doriti sa ajungeti

Tractari auto pe platforma a autoturismelor avariate sau ramase în pana;
Remorcare in cazul in care detineti rulota, remorca etc.
Asiguram parcare pazita in incinta societatii

 

Tractari auto non stop

Contact: 0766.663.355

0
Shopping Cart
Scroll to Top